gtag('config', 'AW-1003919591');

Brændekløver

ø 32mm

199,00 kr.

Smart brændekløver som er meget sikrere end øksen, som giver mange skader hvert år. Hvis man bare kan bruge en boremaskine, så er denne en mulighed. Og den er meget hurtigere end hydraulik flækkeren, samt at den er meget billigere. 

Den virker bare som en stor skrue, man presser mod træet, og så arbejder den sig ind i træet, sammen med at den flækker det.

Den fås til forskellige typer boremaskiner, den alm. spænde borepatron, Bits kobling, og SDS+ systemet (borehammer) som typisk er en kraftigere maskine. Men hvis man har en kraftig batterimaskine (helst 18v eller større), så slipper man for at trække ledningen med. Specielt ved batterimaskiner, anbefales det at den har 2 gear, hvor man så bruger det laveste, ellers kan den godt løbe i problemer.

Den fås også i tre størrelser, en 32mm, 42mm og en 50mm (diameter på hovedet). Hvor den store model flækker træet mere, så det slipper mere. Rart ved specielt tykke stykker træ, som f.eks. stammer.
Specielt ved hårdt og/eller kraftig træ, kan det være nødvendigt at flække det ude fra kanten af, og tage det i mindre stykker, og ikke flække hele kævlen på een gang. Ligeså hvis boremaskinen går fast, og ikke kan trække flækkeren rundt. 

Husk at vælge både størrelse og Adaptor type.


Antal
1
Læg i kurv
Vægt: 300 g.
Dimensioner: 140 mm × 32 mm × 32 mm